Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(minnen av tonåren, ledande scout)  


Livet på landet.

 

 

Under äppelträden i blom, när jag fick reda på vad första kärlek är…

 

 

I malström av livet, från plommonträd i blom i luften en svag smak av konjak berusning en sten kast från Budapest och Vinervals...

 

 

På kronbladen av körsbärsträd i blom var min väg på kronblad mattan, hos  goda grannar hjälpa till  jordgubbsplockning utan munkorg.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-05 09:40



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Skön bild!

Fina nostalgiminne från Din ungdom...
en spännande kultur olik vår...
gärna flera sådana dikter!
kram
Bo
2015-06-07

  Daniela I
Fint, jag bor själv på landet. Och vi har plommonträd.
2015-06-06

  flygia
Originellt diktande med osedvanligt bra användande av blomdoft, rus och minnen.
2015-06-05

  Ronny Berk
läser och begrundar, tycker om ! så fint berättat om barndoms minnen !
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP