Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


rinner
självständigt
flödar
utan
tillåtele

motståndsrörelser
aktiveras
obemärkt
tyst
skapas
kaos

livsrörelsen
finner
egna
vägar
måste
fram

budskap
efter
budskap
meddelas
ohörda
orörda
stagnerar

livet
bidar
sin
tid
ljuder
högre
starkare

hörsamhet
ger
livet

nytt
om
och
om
igen

i
ett
aldrig
sinande
flöde
omskapas
allt




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-06 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är i sanning en andlighetens och själens krigare. Tack för att du finns.

2015-06-10

    ej medlem längre
Gott att fundera på, Livet.
2015-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet!
2015-06-07

  Lars Hedlin
Du skriver med stor inlevelse!
2015-06-07

  Blomma-Stjärna VIP
livets starka flöde och vår egen möjlighet att flyta med - och se det som sker, så som det är - eller fångas upp och skapa drama kanske tillsammans med andra - som måste bli sett eller vi stagnerar - men livet i sig, är ett aldrig sinande flöde ------ det ger mig denna fria vers - TACK!
2015-06-07

  Den lilla tänkande
Älskar första stycket!
Så är det. :)
2015-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Min motståndsrörelse är en motståndsrörelse MOT kaos.
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP