Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Naturlyrik

Natur
är lyrik
per
definition

inte
nödvändigtvis
fantastisk
och underbar
och alldeles 
ljuvlig

den jävla
grönskan
attackerar
mig

jag är
Törnrosa

kyss mig
och klipp
mina
gräsmattor




Fri vers av Petter Wingren
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-07 20:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra definition! För att inte tala om pollen, så ögonen rinner och man nyser.
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren