Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passade inte mig






-Jag rekommenderar detta
sa expediten
-Det är det senaste modet och mycket slitstarkt


Passade inte mig

Var osäker på
att det skulle tåla ögats slitage




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-06-08 09:31



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Bra insikt , kul med samtidigt !!
Att stå på sig o veta att just detta
plagg är inget för mig.
2015-06-19

  Magdalena Eriksson VIP
Kul skrivet . ögats slitage
en del människor äter med ögonen
å varför ska saker hålla i evighet.
2015-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Är man osäker, så ska man nog tänka sej för en extra gång...
2015-06-10

    Dan Myrbeck
Det är nog bättre med
något "klassiskt".
2015-06-09

  Ingrid Trolle
Det gäller att tänka
sig för
2015-06-08

  louisegirl
Viktigt att man trivs i det själv
Bra skrivet
2015-06-08

  lila fjäderblomman VIP
Gillar sluklämmen här...tolkar det som att det skulle vara för upseendeväckande.
2015-06-08

    GG
Det är viktigt med kläder man själv trivs i, inte vad modet trivs att man köper :) Applåd!
2015-06-08

  Lars Hedlin
Bra i insik!
2015-06-08

    ej medlem längre
Det är inte så säkert att man gillar kläderna bara för att de är moderna.
2015-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
I vuxen ålder brukar man veta vad man passar i. Men expediter är ibland inte sanningsenliga. Vill mest sälja. Bra och tänkvärd text!
2015-06-08

  Anya VIP
Så härligt med människor som vet vad de vill ha och inte låter sig påverkas. Textens styrka smittar av sig.
2015-06-08

    ej medlem längre
Fin instinkt.
2015-06-08

  Blomma-Stjärna VIP
så bra! - med våra ögons erfarenhet sagt ;-) !
2015-06-08

  Maj-Lis VIP
Bra att inte låta sej bli lurad
2015-06-08

  KattenKin VIP
Fränt författat!
2015-06-08

  walborg
haha
2015-06-08

  Marianne Räf
En kritisk blick?
2015-06-08

    ej medlem längre
Ja just det,
det gäller att stå på sig
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP