Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista önskan

 

Så tog det slut. 

Likt röken
ifrån veken
på ett utblåst ljus,
lämnar sista tanken
kroppen.

Med själen
stiger den uppåt.
Uppåt mot skyn.

Och där
i  Universum
skingras orden.
Blandas,
virvlar runt; 

Dig – evigt – kärlek – bära – jag
vill – armar – i – med – för – mina 

För att försvinna
i ett svart hål
och där,
som en singularitet
pressas,
knådas,
blandas
med andra själars tankar 

För att sedan
lämna hålet
som; 

Med kärlek
vill jag för evigt
bära Dig i mina armar.

 




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-08 14:03

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrka i denna!
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson