Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till världen





åh! du lilla knytte som ligger vid mitt bröst

dina stora mörka ögon kikar nyfiket på din omvärld

nyss hitkommen till denna världen

kisar nyfiket på omvärlden

undrande, förundrad ligger du där

lite skrynklig och gnyr litegrann

smeker dig över kinden

ett litet underverk

det är vad du är

och jag älskar dig

mer än allt annat i världen

kram o puss lilla knyttet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-09 09:05



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
UNDERBAAAAAR gestaltning av LYCKA hos en äkta Quinna/MAMMA!!!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP