Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidigt morgondis.

I tidigt morgondis
hittar några solstrålar marken.
Smeker älgkon som står vid skogskanten
värnande om sin kalv.
Så vacker är den bilden
att den stannar på näthinnan -ett fruset ögonblick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-09 23:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert är det ögonblicket
2016-04-12

  anits VIP
Så fint och målande skaldat!
2015-06-25

  Lars Hedlin
Gillar texten!
2015-06-11

  Eva Helene VIP
Skön bild och känsla du bjuder på här!
2015-06-10

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning. Orden
fungerar så man ser djuren och omgivningen.
2015-06-10

    Dan Myrbeck
Fin skildring
2015-06-10

  Ljusletaren
Så vackert ordat om det du har sett
/ kram
2015-06-10

    ej medlem längre
Vilket underbart ögonblick.
2015-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker naturupplevelse...
2015-06-10

  louisegirl
Åh vilken härlighet, på morgonen
Fint skrivet
2015-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Vilken härlig morgon!
Förmedlar lugn och harmoni
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP