Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEJTA SÖNDER DIG!

Du sitter där bakom din skärm och söker mer och mer i andra, någon annanstans i detta kosmos, letar du febrilt efter ett "cyberspace" motsatta vånda. På motsatt sida befinner sig hon eller han eller hen, som med ljus och lyckta söker bekräftelse.
DEJTA DEJTA DEJTA!
Det tar aldrig slut, du behöver gå igenom ca 3000 000 000 människor på jakten efter din sista DEJT!
Se dig själv i spegeln, du vill ha dig själv, äta dig själv genom andra, bli någon, bli sedd, ditt tomma skal, du är jagsvag och så osäker att du behöver andra konsumera andra människor för att räknas som någon. Du behöver kuka eller fitta någon, för att räknas, eller fitta på fitta eller kuka o kuka för att betyda något.
Visst fortsätt du, knulla och dejta tills det inte finns något mer att knulla och dejta i vintergatan.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Makten och sirapen
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-10 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makten och sirapen