Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en enda lera

Där åt vi akademiska texter, litterära storverk, didaktiska, gigantiska och det rann som avföring längs våra munnars gipar. Vad less jag är på ordbajseriet som existerar i akademin!
Professor hit och dit
Doktor hit och dit
Bevare mig väl från ert inbördes klubbknullande!
Doktorand hit och dit
student hit och dit.
Ni vet inget om verkligheten!




Fri vers (Fri form) av Makten och sirapen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-25 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makten och sirapen