Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fontänens makt

ARRRRRRRHG
Ty jag är också människa med ett orgasmiskt sprut efter lyckans skjut...




Fri vers (Fri form) av Makten och sirapen
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-25 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makten och sirapen