Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kuk passar i alla hål

Jag är en patriarkal figur, värre än Brattströms värsta mardrömmar. Min penis äter allt i sin väg!
Men jag är trött på vårt mansvälde.
Fram för matriarkatet och fittans blöta makt på allt och alla!




Bunden vers (Sonett) av Makten och sirapen
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-25 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Makten och sirapen