Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor



Solen värmer mitt ansikte
så skönt

Känner glädje

Snön har smält, fåglarna kvittrar
Barnen leker vid bäcken.

En stilla promenad med dej
Hand i hand

Kan det bli bättre?




Övriga genrer av Tesse
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-04-17 20:35



Bookmark and Share


  osynlig
så gullig. ååh. nu vill jag vara nykär:)
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tesse
Tesse