Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam igen

Ännu en gång har du lämnat mej
Alldeles ensam

Ensam med min smärtsamma längtan
Längtan efter att åter få krypa ihop i din famn

Ensam ska jag sova inatt
Jag lägger mitt huvud på din kudde
Doften av dej dröjer kvar från imorse
En doft som småningom avtar

En tryckande känsla i mitt bröst
Tårarna är inte långt borta
Du är inte här och tröstar mej, kysser min kind och säger
Att allt ska bli bra

Men så tänker jag på framtiden
Vår framtid
Vårt liv tillsammans

Vi ses ju snart igen!
Snart blir vi ett
Då blir det inga fler smärtsamma avsked
Då ska du stanna hos mej, för alltid.

Tills döden skiljer oss åt




Fri vers av Tesse
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-09-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tesse
Tesse