Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen



För att jag sårat dej
För att jag inte hållit mitt löfte

Jag lider när jag märker
Hur ont det gör i dej

Om jag ändå kunde
Vrida klockan tillbaka
Men vad hjälper det
Att jag önskar

Gjort är gjort, går inte att ångra.

Ett ”förlåt” känns som en vind
Som bara försvinner

Ändå
Finns din kärlek kvar




Fri vers av Tesse
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-04-23 20:36



Bookmark and Share


    HiFi
känslan av att få chansen att vrida tillbaka klockan håller genom hela dikten... kanske lite fåordig men full med känslor.. bra!!!!!!!!!!!!!!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tesse
Tesse