Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan nyans av grönt ....

 

 

jag kysser varje millimeter av lycka

nyper mig hårt

och inser att vår ljuva stund

är verklig

gnistan är oundviklig

och förnimmelser av oss

är som ett friskt penseldrag

på förstasida av min ordtavla




Fri vers av Rise Little One
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-27 16:13



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert skaldat!
2017-01-31

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Som när drömmen blir sann...underbart...
2017-01-28

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2017-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka ljuvliga ord om kärlekens underbara värld!
2017-01-27

    Dan Myrbeck
Ja, lyckan är väl värd att kyssas!
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens bok!
2017-01-27

  Quasimodo
Här skapas en livsbok med ord till kärleken!
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One