Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tanke

Min kropp hänger inte med.
Den är så analog.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-15 15:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Samma här.

Det finns det digitalrika
exempel på.
2015-09-02

    ej medlem längre
Lekar med ord är roligt! :)
2015-06-18

  KattenKin VIP
Verkligen ett jagspecifikt uttryck! :)
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP