Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept för en lyckad relation



Ingredienser :

1 paket jäst
1/2 liter vatten
5 dl siktad oro
2 dl misstänksamhet
3 matskedar svartsjuka
1 påse ackumulerad vrede
1 kryddmått djävulskap

Blanda ihop alla ingredienser och låt det jäsa i några månader/år. Sätt ugnen på 275 grader. Grädda i 15 minuter och lägg upp på ett fat. Strö över lite giftsvamp. Be din partner smaka av. Njut!





Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-15 17:58



Bookmark and Share


    lory
Aj si ga zabilija Hahaha dobar tek
2015-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Hu då!
En specialare, bakad på det som fanns till hands.
2015-06-15

    ej medlem längre
Små små ord av elakhet, sagda varje dag
Gör livet till ett helvete, av allsköns obehag
2015-06-15

  KattenKin VIP
Haha! Ett recept som gått i generationer skulle jag tro! Fyndigt!
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP