Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg någonting


Du är hindrad av rädslan att du ska såra mig

genom att berätta sanningen

men det är den jag har försökt få utav dig

Gång på gång har jag bett dig

att alltid försöka vara ärlig

för jag har lärt mig

Att smärtan av en lögn

alltid i längden känns mer oumbärlig


Så älskling berätta om allt det där

förklara hur allting egentligen är

Även det jag önskar att jag slapp känna till

det är det enda sättet för mig

att ens våga ha dig intill

Censurera inte något för min skull

Snälla utelämna ingenting

Att inte få reda på allt

är som att egentligen inte få reda på någonting




Bunden vers av sandras
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-20 22:27



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
underbart ärlig och så ...viktigt ... ändå...beskrivande på att bara våga vara...och prata
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras