Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensuell

 

Är som i ett tillstånd av trans

våra nakna kroppar mot varandra

vi utför någon form av naken dans

 

En kyss så otroligt sensuell

men det är  ju egentligen bara

ett vackrare ord för sexuell

 

Blodet rusar genom varenda ven

jag känner din varma andedräkt

andas där mellan mina ben

 

Alltid samma starka passion

på något sätt tar vi oss alltid över

det som är våran bekvämlighetszon.

 

 




Bunden vers av sandras
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-25 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras