Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

 

Jag rycker till

i nacken reses alla mina hår

Du är så tätt intill

din hand hamnar högt upp på mitt lår

Jag tvingas sträcka på benen

gå tillbaka samma väg som jag minns den

För det är för tidigt att ta tillbaka någonting

men också för sent att lämna allting

 

Men jag hittar dig igen

och är tillbaka på ruta ett

Jag skulle erbjuda dig mig

men jag kan förstöra dig så lätt

Och de val jag har nu

känns inte som några val alls

Så jag väljer att ge dig allt det du tar

och ser pulsen som höjs på din hals

 

Önskar du kunde ta mig med dig ändå

men det enda jag kan ge dig är mig

Och jag kan inte ignorera sanningen

jag är inte bra nog för dig

 

För jag kan förstöra dig så lätt.

 




Bunden vers av sandras
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-08 15:28



Bookmark and Share


  Per Drysén
Filosofisk fundering med sorgligt slut. Kom ihåg; du duger.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras