Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F


Jag vill vara med dig
men jag vet att det inte är ultimat just nu
Jag har försökt att förlåta
så varför försöker inte du

Även om jag någonting förlåtit
betyder det inte att jag glömt
Det är inte så att jag en dag vaknar upp
och undrar om jag bara har drömt

För det finns så mycket jag inte kan glömma
även om jag önskar att det gick
Önskar jag inte vore hon som ofta ger allt
men hon som ingenting fick

Det är för sent nu
jag gav till slut för mycket återigen
Och älskling du var inte värd det
inte egentligen

Jag vet att du menade väl
du kunde gjort det bättre och det kunde även jag
Och jag tror vi båda två önskar
att vi hade möjligheten att ändra på våra misstag

Vill inte du ser mig som något att ångra ändå
för det var aldrig så jag såg på dig
För bara några månader sen
trodde jag att du skulle kunna älska mig



Och älskling du var inte värd det
inte egentligen






Bunden vers av sandras
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-16 19:03



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
ibland har man svårt att se sitt eget värde eller så har någon annan det...en bra text
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sandras
sandras