Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Dusch

En dusch
med
kärleksbetygelser

en sval
dusch

droppar
på min
panna

en varm
dusch
med
kärleksförklaringar

en dusch
ett barns
strilande
rika tårar

det blottade
hjärtats
ömhet

en dusch




Fri vers av Petter Wingren
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-15 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren