Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- fy fan!


Jävla PENSIONÄRER!
























"dom bara gnäller



och luktar illa",





sa han den ensamkommande



flyktingpojken




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-15 23:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Rozsi.kovacs här.
2015-06-30

  lodjuret/seglare VIP
Själv anser jag att i en demokrati, vem som helst har rätt till sina egna känslor, som svar på en provokation.
2015-06-23

    ej medlem längre
Intressant perspektiv på fördomar... menar en pensionär:-)
2015-06-16

  Mats Edin VIP
Generös perspektiv giv!!
2015-06-16

  Ingrid Trolle
Bra. Instämmer med
föregående talare. Hoppas
att alla förstår.
2015-06-16

  Rozsi.kovacs

skit bra hoppas alla fattar innebörden
kram
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden