Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag behöver veta

De kan skriva
om mord
och kungligheter,
forskning
och olika dieter.

allt jag vill veta
tar jag reda på
när natten faller
röster tystnar
alla världsliga saker
suddas ut..

då kan jag minnas dig
kan tala med dig
då är jag hos dig
fast du kanske inte vet det.




Fri vers av stormen
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-16 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om det kunde vara så
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i det sista stycket!
Berör själ och hjärta.
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

stormen