Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har

Alla har en ond och en snäll sida
sa nån i Harry Potter filmen.

Nu förstår jag varför
du känns som en ängel

Du har bara en sida
det fattas den onda.




Fri vers av stormen
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-16 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara äkta kärlek kan säga så och skriva så känsligt och fint.
2015-06-22

  Nimbus VIP
Fin dikt som i alla fall skulle få mig att rodna om någon sa det till mig. Du är duktig!
2015-06-18

  Angel of love
Väldigt fin dikt.
2015-06-18

    ej medlem längre
Mycket varm och fin!
2015-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet till någon!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

stormen