Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För Blå Anarki.


Anti-Revo !



Jag vill inte, alls, va´ kär!
Gud, vad skönt, slippa det där !
Inga fler salta tårar, ---
p.g.a., sånnt som sårar !

Har fått nog av den falskhet, -
som gjorde så att jag grät!
Han sviker, då det gäller, -
så att mitt hjärta skräller!

Nej, jag måste ta mig Ton -
mot den djupa Depression, -
som mitt liv -nästan- förstör!
Fán, - vad jag har blivit skör!

Roten till det Onda är,
nog, å va´ olyckligt kär !
Bättre, å va´ hård å kall, -
- ej ha nåra känslor, alls!

Har jag hamnat i klister
i en värld av sadister?!
Sluta plåga mig så-här!
Jag är inte, längre, kär!

Jag ska va´ Opposition
mot er röda Revolution !
Tänker kontra med all Kraft, -
- ty, jag har så tråkigt haft!

-Å, - Alla, bara, skrattar!
Jag tror inte ni fattar
hur djävla sjuk å prekär
vår samtid, ju, faktiskt är !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-17 03:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Olycklig kärlek är bland
det värsta som finns.
2015-06-17

  P-E-H
Mycket starka känslor i denna välrimmade text med skönt flyt.

Bra skrivet!
2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!

2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf