Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunden

Himlen häller ljuset över träden
trasten förlitar sig på marken
jag springer uppför barken
ställer mig rakt ut som en antenn
alldeles ljudlöst landar sippor
i den nya bruna myllan
lövhjordar avbetar lufthavet
storhopen hungriga varelser
skrider in och ut ur världen
jag rör mig som en människa




Fri vers av svernbygrabben
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-17 14:11



Bookmark and Share


  aol
Så som man tänker sej,
2015-09-20

  Öknens Ros VIP
vackert om naturen och dess varelser...
2015-08-03

  i af apa
oy, så bra!!
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben