Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhetens frihet

Mitt umgänge med människor
är att prata om nästas karaktär och beteende

Detta har medfört att jag frivilligt avstått
från praktiskt taget all så kallad samvaro

Hos mig finns ingen ensamhet
jag är alltför upptagen att vara människa

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-17 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP