Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gång i tiden

En gång i tiden var det som ingetdera hänt
därför fick inget ändras det liv vi fått till skänks

En gång i tiden stod vi åter här
kanske du inte såg mig men jag var alltid där

En gång i tiden var jag så nära dig
så nära att du kände mig som en varm vind
en vacker sommardag

En gång i tiden när även min tid når sitt slut
är vi åter tillsammans precis som vi alltid varit förut

Felicia




Fri vers (Fri form) av feliciaa VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2024-05-13 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP