Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets guldkorn






Letade efter livets guldkorn
hade svårt att hitta dom

Tränade mina ögon att se

Behöver inte leta längre
dom finns överallt

Hittar nya varje dag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-06-18 09:34



Bookmark and Share


    snöö
Det är en gåva för den som har förmågan att se dem. Fina ord
2015-06-26

    Birgersdotter VIP
Beundrar din livsvilja och förmåga att se...
2015-06-26

    ej medlem längre
I ständig förkovran, ja då utvecklas vi å skapelsen...
2015-06-21

  Teresia Ridell
Ja ibland söker man nog För mycket och missar samtidigt det som finns så nära..

Bra skrivet !
2015-06-20

  Nimbus VIP
Du skriver stilren poesi vars ord är så sanna att jag ryser!
2015-06-20

  Lehva VIP
Precis så är det. Harmoni:-)
2015-06-20

    ej medlem längre
Inte leta, se, underbart bra skrivet Marita!
2015-06-19

  lila fjäderblomman VIP
Underbart!
2015-06-18

    ej medlem längre
Fint skrivet
2015-06-18

    GG
Dina kloka ord blir ett av mina guldkorn idag :)
2015-06-18

  Lars Hedlin
Ja bra mcket bra :)
2015-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Alldeles så är det...så bra...
2015-06-18

  Stefan Albrektsson
Precis så!! Behovet av att stanna till och verkligen se det som är här och nu, mitt framför näsan på oss. Och ja, nog behövs det träning för det. Fint formulerat!
2015-06-18

    ej medlem längre
Underbart och klokt vaskat
2015-06-18

    Sefarge VIP
Du måste ha funnit en bra vaskpanna
och guldåder,inte alla givet.
att skriva enkelt men djupt!!
:)
2015-06-18

    ej medlem längre
Överallt, mycket skarpsynt och klokt!
2015-06-18

    ej medlem längre
Du har så mycket kloka saker att förmedla, inlärda i livets skola!
2015-06-18

  louisegirl
Ja det gäller att hålla ögonen öppna
För att se alla guldkorn ;)
Bra fångat
2015-06-18

  Ljusletaren
Ja detta är livets mening med att kunna se det lilla, lilla i allt det stora, stora/kram
2015-06-18

    ej medlem längre
Det behövs känsliga ögon och ett öppet levande sinne till det...och din vackra själ.

2015-06-18

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt att kunna se guldkornen.
Likgiltighet är nog den värsta faran.
Välformulerat och klokt.
2015-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst goda
tänkeord här
precis så det är!!!
& GLAD MIDSOMMAR!
****************
2015-06-18

  aol
Underbart är att upptäcka livet just så
2015-06-18

  KYREUS of Sweden
Smycken
2015-06-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Den som söker han finner! Så är livet. Bra och tänkvärd text av dig, min vän!
2015-06-18

  Onomatoprofet VIP
det är som med kantareller, när ögat är tränat hittar man direkt.
2015-06-18

  Marianne Räf
Ja, det vimlar av guldkorn i livet !
Gäller bara att man ser dem ! :)
2015-06-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
det lilla

2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP