Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är äldre nu.

I en värld av blod och tårar,
Finns det ingen plats för lek och bus.

I djupa kval finns det bara svåra val
Fantastiska funktioner dämpades så brutalt.

När tomheten tog över fanns det inget kvar.

Fyll ditt liv med sår och slit,
Smärta kan va ett bra substitut.

Nu har jag i alla fall förstått,
Att livet är alldeles för kort.

Lägg på en otrolig stress,
Och känn hur ditt psyke knäcks.

Detta var en ny typ av kamp.
Det var den svåraste av dans.

Har du provat att promenera på en minerad lina?









Fri vers (Fri form) av Miraqulix
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oops.

radbrytningen, inte redbryten (finns det? :)).

ha det bäst.
2015-08-21

    ej medlem längre
Skulle bli en superlyrik till någon form av låt, rytmisk och budskap, Kanske skulle du ta bort frågetecknet på slutet, låt frågan vara retorisk. Bort med komman och punkter. Redbryten är starka nog.

Jäkligt snyggt!
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix