Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd Blad

Jag läste igenom alla dessa ord
Jag förstår exakt vad som stod
Innebörden när orden drog
Och tårarna när nätterna slog
Men jag kan inte längre läsa utan att kräkas

Jag kan inte riktigt sluta le
Inte för jag gillar det jag ser
Utan för hur horribelt dåligt det e
Jag antar att jag fått nog

Det är dags att byta blad
Eller något sånär
Skriva om andra ting
Sånt som kanske finns här runtomkring
Vem vet det kanske tar en helt ny fart
Springer på utan att helt tappa smak

Kanske kommer det så mycket mer ord
Om sådant väsentligt som torde spela en roll
Inte bara om sånt som tappat all koll
Sluta skriva om tirader i utttrötliga rader

Kanske kommer jag börja orera
Med största sannolikhet kommer jag analysera
Men jag ska inte längre plågas i orden
Jag ska inte längre tappa tonen

Så nu hoppas vi på orden
När bladen åter kan ligga i solen




Fri vers (Fri form) av Miraqulix
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix