Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan Raderna

Jag vet hur jobbigt de kan va

Era osagda ord när ni trodde ni log

Det ni aldrig ville att jag skulle höra

Är det som gör så mitt hjärta ofta blöder

I era ögon såg jag mer än jag kan förklara

Gömt bland ljuden studsande i brusen

Hörde jag mer än ni sa för mig var det uppenbart

Jag hade aldrig ändrat en sekund med er

Jag hade gärna tagit emot fler

Jag hade inte lärt mig några försvar

Inte som jag har idag

Jag önskar jag hade förstått

Önskar någon hade sagt

Att det jag försökt föklara

Faktiskt var som jag sa

Inte som den de trodde jag var

Men jag är glad för jag är åter jag




Fri vers av Miraqulix
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-18 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix