Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
koppla av, koppla upp sig eller få ångest i vilket fall?


Läs inte jobbmejl under semestern!


Säger psykologerna

Skitsnack! säger teleoperatörerna,

jobba från stranden i sommar - få 1oo GB extra surf!


vem ska man lyssna på?
psykologerna, som får betalt för att säga att man inte ska läsa mejl
eller teleoperatörerna som får betalt av din arbetsgivare?
någon tjänar alltid på dig och du får dubbla budskap så att du vet att du gör fel oavsett vilket du väljer.

Är tacksam att jag kan koppla bort mitt jobb under semestern.




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-18 23:31



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Jaa!!
Stäng av jobbet under semestern!!
Njut och koppla av !!
2015-06-20

    ej medlem längre
Inte ett enda!
2015-06-19

  Gunwale VIP
Hörde just på teve om en skola som lät eleverna tycka till inför skolans val av rektor. Ett par tioåringar ställde "tuffa frågor" till de sökande, bl a "skulle du svara på jobbmail på semestern?" Alla hade svarat 'ja', och det tyckte de båda pojkarna var jättebra.
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP