Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du tar min hand

jag tror jag jagade bort dig
till en annan ö
där jag kunde dö
när jag var med dig

skarpa bilder från då
somnar lätt i din famn
om du tar min hand
är det på riktigt då?

känner du som jag?
hade vi nåt ändå?
nåt vi glömde kvar
istiden smälter snart

juni är snart här
värmen smyger fram
om jag tar din hand
är det till besvär?

omringad av vatten
simmar du på land
om du tar min hand
springer jag på vatten
tills jag nuddar sand
om du tar min hand
om du tar min hand
tar jag din

det regnar hårt emot fönstret
men jag ler ändå
solen knackar på
när jag hör din röst

jag tvivlar på mina texter
men jag ger det en chans
och jag tar din hand
om du tar min först

jag minns så väl hur du kysser
jag minns vår första träff
vid ån ligger ett skäpp
du fastna snabbt i mitt bröst

men nu seglar jag i motvind
mina armar har fått kramp
men om du tar min hand
ska du se att jag har lust




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-19 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut