Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Hem

Hem
är inte
ett hus
men
ett hjärta

fågelungen
vilar 
i boets
öppna hand

i väntan
på att
pröva
vingar

kasta sig
över kant

hem är
att lämna
för att återvända




Fri vers av Petter Wingren
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-19 11:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sanna ord du skriver! Om hemmet är det rätta.
2015-06-19

  Trädskugga
Sprider sig i vida cirklar
i sinnet,

samtidigt rakt och filosofiskt.
2015-06-19

  Per "Läsaren" Sörqvist
Vår stationerade bas. Gillar!
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren