Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köra till dig

Jag vill sätta mig i bilen
och åka till dig

Stanna nära ditt hus
Jag får inte komma in där

Blunda
Känna att du finns där
i närheten

Fylla upp mitt bröst
med luften från dina trakter

Jag kan leva lite till nu
Innan jag dör av längtan




Fri vers av stormen
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-20 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen