Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad midsommar!! (Här i Barcelona, Katalonien, firar man faktisk också midsommar, men alltid 24 juni.)


Tanke kring midsommar... (humor)

De sa att de skulle dansa kring majstången.

 

Jag kan förstå att man behöver en tång för att ta upp majsen ur kokande vatten,

men inte varför man skulle vilja dansa kring den...

 

----------------------------------------------------
Bild från Pixabay! Tack,tack!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 479 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-20 23:01



Bookmark and Share


    Doll
Tack för skrattet :-)
2015-06-21

  Minkki VIP
Brett smil från Hangö
2015-06-21

    ej medlem längre
Ha ha ja det skulle just se ut att dansa kring en majskolv....
Tack för morgonens första skratt!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)