Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värdering och vår moral

Dina värderingar talar om

hur Du vill att det ska vara

och hur Du vill vara som person

Din moral berättar om Du lever

som den person Du önskar att vara

alltså den person som Du är

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP