Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste...

Kärleken till dig
vackraste naturkälla

 

som aldrig sinar




Bunden vers (Haiku) av prinscess VIP
Läst 1468 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-18 08:01



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Få ord som säger ALLT!
Vackert!
2006-04-18

  mb74
vackert skrivet,nej kärleken är en källa som aldrig sinnar:)
2006-04-18

  Markattan
En vacker kärleksförklaring i talande ordalag.
2006-04-18

  Helene Månsson
så enkla men vackra ord! Hoppas...få känna så igen /Helene
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP