Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
produktionen fortsätter


här kommer lorden


Hör du en röst som talar till dig
En röst som tvingar dig att lyssna på varje ord
Du vaknar och med dig vaknar livet i sig
Du vet att det finns skäl till att vandra på denna jord

Du vet att du måste göra det ensam, så är det bara
Du vet att du inte kan vänta, du måste vandra på en gång
När du talar till dig själv är det bara du som kan svara
Du ser det vita ljuset och du vet att vandringen dit är lång

Här lämnar jag åter hem och gård
Nu börjar jag att vandra igen, nu är det tid att gå
Här kommer jag den mörka kärlekens lord
Det finns något som kallar då och då

Det finns en mening, annars skulle det inte ha någon betydelse
Det finns skäl som inte går att förklara, som är svåra att förstå
Men det handlar om den man är, det handlar om en övertygelse
Och då kan man inte stå stilla, då måste man fortsätta att gå

Visst önskar man att det inte var så, att allt var annorlunda
Visst har man försökt, men det blir bara lögner som drabbar oss båda
Jag måste gå och möta mitt öde i regnet, jag kan inte fortsätta att undra
Det handlar om vem man är och ibland måste man låta livet få råda

Här kommer den mörka kärlekens vård
Här igen, nu har jag åter börja att vandra
Jag vet att jag är den mörka kärlekens lord
Och aldrig får jag ett liv som andra

Det varade ett tag, det var fint, det fanns en kort tid
Men någonstans visste vi att det inte skulle vara
Så väcktes en rastlös själ, en själ som inte får frid
Så gör man det man måste, det som inte går att förklara

Jag mindes din värme och tog den med mig
Den förde mig vidare på min väg in i den mörka kärleken
I varje steg, i varje tanke fann jag en del av dig
För att berätta om den för de som drabbats av sveken

När vintern drabbade paradiset var kölden hård
Och det kändes som helvetet frös till is
Rösten sa fortsätt vandra mörka kärlekens lord
I det mörkaste mörker finns ljus på något vis

Där i den lugna dalen växer sorgens ek
Där hänger hjärtana som slitits ut
De pulserar fortfarande, en mörk kärlek
Den mörka kärleken måste bli början inte ett slut

Hjärtana i trädet är blottade för väder och vind
Jag känner att jag fortfarande är en av dem
Därför går jag ut genom din dörr och din grind
För där ute i ensamheten har jag mitt hem




Fri vers av PPQ
Läst 307 gånger
Publicerad 2004-09-09 19:15



Bookmark and Share


  Lalaya Li
...kan följa dina steg...ana en längtan som river...
Och jag tycker om,ja.
2004-09-09
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ