Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Internet


Någon dag i Juni (2015)

 

 

Till höjden som jag inte kunde ana

du gjorde det omöjliga möjligt

 

Livets små guldkorn glimtar

för du låter mig leva som jag alltid drömmer om

du lär mig stava om

och stava rätt till frihet ...

 

du flätar mitt långa hår i mjuka vågor

"det framhäver ditt eget bästa" sa du

 

med små söta kyssar på mina tunna axlar

visar du mig konsten att ge och ta

gränsen finns för att sudda ut

skapa nytt och redigera ...

 

... det solar alltid i mitt hjärta ...

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 210 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-22 13:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Love it very mutch ;) <3
2015-06-24

  Ljusletaren
En av de bästa kärleksdikter som jag har läst här inne. Då ska du veta att det skriva många sådan också :-)
/kram
2015-06-24

    Oprofessionell
Vad mjuk och kärleksfull!

"för du låter mig leva som jag alltid drömmer om

du lär mig stava om

och stava rätt till frihet"

Har man hittat den personen så är det inte svårt att förstå att det alltid solar i ditt hjärta, den känslan ska man vara rädd om :)
2015-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fint..."stava rätt till frihet"...
2015-06-23

  Blomma-Stjärna VIP
skön skrift i kärlekens tecken!
2015-06-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Poesi med kärlek tecknad!
2015-06-22

    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt
2015-06-22

    Dan Myrbeck
Fina ord
2015-06-22

    ej medlem längre
Hela den fina texten är ett guldkorn!
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-06-22

  KYREUS of Sweden
Lyriskt fint!
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One