Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar.

Sommaren fångas i
ett svindlande ögonblick.
När solen aldrig vilar
lyser fast timmen är sen.
Dansar glittrande på ytan
medan det plötsligt händer.
Ett napp som ökar spänningen
och skänker lyckan att dra upp en fin abborre.
Vinden har kommit hit med värmen
och sommarens alla lukter omfamnar mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-06-22 17:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2016-04-01

  anits VIP
En härlig stund förmedlar du är!
2015-06-25

  ULJO
Det är ju faktiskt sommar, fast man inte kan tro det
2015-06-24

  Lars Hedlin
tack för din fina dikt! :)
2015-06-24

  Ljusletaren
Grattis till napp och somriga ord/ kram
2015-06-24

  Eva Helene VIP
Fin påminnelse om att det faktiskt ÄR sommar!
2015-06-24

  Chawa VIP
Ja detta är Sommar med stort S..! Ljuva bilder frammanas under läsning!
2015-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vilken härlig stund du skriver om...
2015-06-23

    ej medlem längre
Härliga känslor i denna text..
2015-06-23

  Rise Little One
Underbara stunder som skänker lyckan ...
2015-06-23

  Gunnel Eriksson VIP
Dikten är ett sommarideal.
2015-06-23

  Nannie
fin sommartext denna
2015-06-22

    ej medlem längre
Dom små ögonblicken blir ofta de största. Underbar text av dig!
2015-06-22

    Dan Myrbeck
Äntligen!
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Låter underbart!
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP