Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Patiens

Lägg
patiens

ta det kort
som kommer

spela mot
eget öde

dolda kort
blir
uppenbara

möjligheter
grusas

eller
öppnas




Fri vers av Petter Wingren
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-22 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren