Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tolkning (2015)

 

 

Drömmande ord

skinande uttryck

blandas vilt i mina berusande drömmar

där min egen spegelbild funnits

en liten flicka som jag en gång varit ...

 

du vet

mellan himmel och jord

i dunkel

söker jag efter det sagolika bara för dig ...

 

dina ömma kyssar

förnimmelser av din totala lycka

ur livets låga

 

en mening skapas i tystnad

allt som krävs är en korrekt tolkningsförmåga

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 143 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-23 20:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...det får mej att tänka på hur olika vi kan tolka samma sak...man behöver kanske vara på samma linje för att riktigt förstå...
2015-06-24

    Dan Myrbeck
Fin
2015-06-24

  Lars Hedlin
Så fint så ömt! :)
2015-06-24

    ej medlem längre
En stor text med mycket mening i.
2015-06-24

  Rozsi.kovacs

En fin klang i din dikt vacker
2015-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2015-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Drömlik vacker dikt från din fina penna!
2015-06-24

  M M Mannheim VIP
En tolkning så vacker precis som dina ord! <3
2015-06-24

  Blomma-Stjärna VIP
fyller i vad Angel of love och Daniela I skrivit; åh, så vacker underbar - Underbar!
- drömmande poesi med en nypa gåtfullhet i
2015-06-23

  Angel of love
Åh så vacker text.
2015-06-23

  Daniela I
Underbar!
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One