Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det 'självklara' blir ofta nog självklart först då någon annan satt det 'uppenbara' i ett sammanhang som individen inte tänkt på förut, men då det förklarats framstår som någonting som inte alls behöver förklaras.


Självklarheter kanske?




Jag har svårt att se på mig själv
med dina ögon
och inte ens i spegeln

kan jag förstå mig på
vad du får för känslor inombords
då du upplever den som är jag.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-23 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt reflekterat ...
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP