Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Aftonregn

Mörkt
varmt
regn

varje
droppe
stannar

stilla
stund i
rampljus

faller
sedan
tyngdlös

mot en
blottad
panna

mörkt 
varmt
regn

i mörkt
varmt
ljus




Fri vers av Petter Wingren
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-23 21:45



Bookmark and Share


  Trädskugga
Texten rinner/rimmar
på som en vattendroppe
nerför en glasruta,
grafiskt!
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren