Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till er som förlorat och jag är säker på att ni vet vilka ni är..puss!


iblanD så barA dör foLk

så jävla konstigt
vissa hålls vid liv och bara lever på lixom utan värdighet gnista meningsfullhet alls
kanske krasst fast ändå
sen finns det dom som bara slits ifrån
bara sådär
UTAN JÄVLA MENING!!
alls
försökt hitta
finna
trott på den där jävla meningen
men nu ger jag fan upp
antar det är lika jävla stora idioter som sitter där och leker gud som dom som försöker styra våran fantastiska värld här( vilket den ju lätt kunnat vara om vi bara...)
under tiden gnäller vi på i denna del av världen
gamla som inte får mat
vilket är ett jävla skitsnack eftersom kroppen lägger av och slutar ta upp näring när det är dags och då blir man undernärd punk.
barn dör som flugor och blir kastade i massgravar
mammor dör för dom föder barn dom inte ens vill ha för dom blivit våldtagna
män dör i strid för dom tror eller blir tvingade till
så även kvinnor och barn
djur har blivit en industri som vi äter
utseende något som är skamligt att inte göra något åt när det inte stämmer med normen
som vem fan då bestämt!??
alla konstnärer är galna fulla eller både och
och lite annat också
och egentligen kanske vi borde få styra världen eftersom vi ändå känner nått lixom
fast vad vet jag
tycker bara det är så förbannat orättvist när unga friska människor måste lämna oss
medans vi håller liv på ett hysteriskt sätt i dom som ändå
tagits av demoner för länge sedan
vissa får göra oändligt många misstag
andra inte något
varför??????





Fri vers av kråkan VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-24 01:13



Bookmark and Share


  aol
Känner frustrationen ilskan i en skrift som grep tag , jaadu för faan varför,
2015-06-24

  Trädskugga
Förbannat sund ilska och
energi i din dikt! Samtidigt
väl genomtänkt och genomförd.

Bra!
2015-06-24

  Trädskugga
Förbannat sund ilska och
energi i din dikt! Samtidigt
väl genomtänkt och genomförd.

Bra!
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP