Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sur dag

Jag är sur
fäller ner solen

Den får klara sig utan mig idag

Får lysa på mig en gladare dag




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-24 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känns inte helt obekant!
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP