Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1311


PAPPA, VAR DET SÅ?

 

Pappa,

såg du mig

på skolgården

 

tonårssmal

rödhårig och

bråkig

 

hat väl dolt

i skratt

utanpå

 

när du

tittade ut

genom fönstret

 

utan att

ge dig

tillkänna

 

om jag

bara

finge veta

 

Pappa, var det så?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-24 17:07



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Hela livet bär vi med oss frågor från barndomen. Du gestaltar det så frågan blir från vuxen kvinna och barn samtidigt. Skrämmande att barnet minns allt. Är värd all kärlek och vet det.
2015-06-26

  Lars Hedlin
Känns och berör!
2015-06-26

  bittemi VIP
Text som berör
2015-06-26

  Ronny Berk
diktarjagets fråga ...ställer frågan !
2015-06-25

  Lehva VIP
Stark text som smyger sig på. Obehagligt. Skickligt beskrivet.
2015-06-25

  Magica VIP
Berörande!
2015-06-25

    ej medlem längre
Du berör verkligen med din text
Välskriven och ärlig ...
2015-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
En stark text som kändes att läsa...
2015-06-24

    ej medlem längre
Frågor som kanske inte får något svar...
Stark text att läsa.
2015-06-24

    ej medlem längre
En välskriven text med djupare innebörd. Du berör..
2015-06-24

  ULJO
Em text som väcker många frågor, bra förmedlat
2015-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar skilda världar!
Avslutas med en viktig fråga som söker svar.
Bra skrivet.
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP